Dinsdag 11 juni: informatiebijeenkomst in Rossum

Op dinsdagavond 11 juni organiseert Coöperatie Bommelerwaar een informatiebijeenkomst over het investeren in het Burgerwindpark A2 Lage Rooijen. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van obligaties en meer wil weten over het project en vindt plaats van 19.30-21.00 uur op de Slotselaan 6 te Rossum, het oude gemeentehuis en vandaag de dag het kantoor van Innovencio. Je kunt je aanmelden voor de informatieavond via info@bommelerwaar.nl. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn maar heb je wel vragen dan zijn er op 12 en 17 juni online vragenuren. Kijk voor de exacte tijden en teamlinks in onze kalender op de hoofdpagina.

De informatieavond vindt plaats op:
Datum: Dinsdag 21 mei
Tijd: 19.30 - 21.00
Locatie: Slotselaan 6 te Rossum

Tijdens deze avond Coöperatie Bommelerwaar uitgebreide informatie geven en kun je al je vragen stellen.
Heb je vooraf al vragen? Je kunt ons bereiken via info@windparklagerooijen.nl.


Deel op: