13-jarige reporter interviewt Coöperatie Bommelerwaar over windturbines en obligaties

De 13-jarige Stef, beter bekend als 'Stef Reporter', heeft onlangs Evelien Baudoin en Remco Reijke van Coöperatie Bommelerwaar geïnterviewd. Stef stelde prangende vragen over de locatie van de geplande windturbines en de details van obligaties. Het volledige interview is te bekijken op YouTube via deze link.

Stef maakt al meer dan twee jaar video's, ondersteund door zijn vader als videoman. Wat begon met video's voor de Dorpsraad in Heerewaarden, is nu uitgegroeid tot professionele rapportages voor BWG TV, het video-platform van de Bommelerwaardgids.

Wil je, net zoals Stef, meer te weten komen over het Burgerwindpark of overweeg je te investeren? Ga dan naar onze FAQ of de website van Coöperatie Bommelerwaar: www.bommelerwaar.nl.


Deel op: