Welkom bij ons windpark! Wij zijn een gepassioneerd team bestaande uit toegewijde professionals van de Coöperatie Bommelerwaar en Green Trust Consultancy en werken samen aan de energietransitie. Met een gedeelde liefde voor duurzaamheid en hernieuwbare energie werken wij aan een wereld waarin schone en groene energie voor iedereen toegankelijk is. Wil je meer over ons of onze mensen weten? Neem dan een kijkje op deze pagina of neem contact met ons op.
Jan Voskamp
Projectdirecteur

Jan is bestuurslid van Coöperatie Bommelerwaar en als projectdirecteur eindverantwoordelijk voor het Burgerwindpark. Hij draagt zorg voor de lokale verankering van het project.

Nanette van Dishoeck
Communitymanager

Nanette van Dishoeck communitymanager van Burgerwindpark A2 Lage Rooijen en ook co-founder en manager van Het Groene Huis in Zaltbommel, en broedplaats voor innovatief en duurzaam ondernemerschap. Nanette houdt zich als communitymanager bezig met de omgeving en de band tussen de lokale gemeenschap en het windpark. Of het nu gaat om informatie over duurzame energieproductie, betrokkenheid bij lokale evenementen of het adresseren van eventuele zorgen of vragen.

Tijmen Keesmaat
Projectdirecteur

Tijmen is directeur van Green Trust en als projectdirecteur eindverantwoordelijk voor het Burgerwindpark. Hij bewaakt het overzicht op financieel, technisch en procedureel niveau.

Hans Kursten
Expert Windenergie

Hans is als expert windenergie verbonden aan de coöperatie Bommelerwaar. Hans werkt bij P2 in Rossum als procesmanager en is al meer dan 30 jaar actief in duurzame energie. In het bijzonder is hij verantwoordelijk geweest voor de realisatie van een aantal wind- en zonne-energieprojecten. Van 2001 tot 2013 heeft hij actief bijgedragen aan het opbouwen van Eneco tot het leidende duurzame energiebedrijf van Nederland. Sinds 2013 is Hans actief voor P2 waar hij bedrijven en organisaties, zoals energiecoöperaties, ondersteunt in het verduurzamen van hun energievoorziening en de opwekking van grootschalige duurzame energie. Meer informatie over Hans, zie deze link.

 

Lieuwe Dragt
Projectleider

Lieuwe is werkzaam bij Green Trust en heeft het projectleidersstokje van Jorick Messink overgenomen. Hij richt zich op de aanbesteding en financiering van het project.

Loes van Genderen
Communicatie adviseur

Loes is opgegroeid in de Bommelerwaard en vindt het belangrijk om zich in te zetten voor een duurzaam gebied, waar inwoners profijt van hebben. Vanuit Coöperatie Bommelerwaar is zij betrokken bij de communicatie van het Burgerwindpark. Loes heeft een achtergrond in de sociologie houdt zich als zelfstandige bezig met sociale vraagstukken rondom de duurzame transitie.  

Eva de Zeeuw
Communicatie adviseur

Eva werkt als communicatieadviseur voor Green Trust en verzorgt samen met Coöperatie Bommelerwaar de communicatie rondom het windpark. Zij stuurt het campagneteam aan en zal ook tijdens de bouw het aanspreekpunt zijn.

Joost Cornelli
Bouwmanager

Joost is werkzaam bij Green Trust en houdt zich bezig met het bouwmanagement en de coördinatie van het project. Hij komt uit België en brengt zijn liefde voor duurzame energie mee de grens over. Daarbij is hij de projectleider van het team voor en tijdens de bouw.

Christine Wevers
Communicatie adviseur

Christine werkt als communicatieadviseur voor Green Trust en adviseert het communicatieteam en Coöperatie Bommelerwaar over de communicatie rondom het windpark. Eerder werkte ze onder andere mee aan coöperatieve energieprojecten in de regio Arnhem-Nijmegen en West-Brabant. Altijd met het uitgangspunt: lokaal opgewekt, duurzaam en van en voor mensen uit de omgeving. Voorbeelden zijn: Windpark Nijmegen-Betuwe, Zonnepark de Grift en Zonneweide De Blauwe Poort. 

Leo Kuljanski
Coöperatie Bommelerwaar