Welkom bij ons windpark! Wij zijn een gepassioneerd team bestaande uit toegewijde professionals van de Coöperatie Bommelerwaar en Green Trust Consultancy en werken samen aan de energietransitie. Met een gedeelde liefde voor duurzaamheid en hernieuwbare energie werken wij aan een wereld waarin schone en groene energie voor iedereen toegankelijk is. Wil je meer over ons of onze mensen weten? Neem dan een kijkje op deze pagina of neem contact met ons op.
Jan Voskamp
Projectdirecteur

Jan is bestuurslid van Coöperatie Bommelerwaar en als projectdirecteur eindverantwoordelijk voor het Burgerwindpark. Hij draagt zorg voor de lokale verankering van het project.

Tijmen Keesmaat
Projectdirecteur

Tijmen is directeur van Green Trust en als projectdirecteur eindverantwoordelijk voor het Burgerwindpark. Hij bewaakt het overzicht op financieel, technisch en procedureel niveau.

Nanette van Dishoeck
Communitymanager

Nanette van Dishoeck communitymanager van Burgerwindpark A2 Lage Rooijen en ook co-founder en manager van Het Groene Huis in Zaltbommel, en broedplaats voor innovatief en duurzaam ondernemerschap. Nanette houdt zich als communitymanager bezig met de omgeving en de band tussen de lokale gemeenschap en het windpark. Of het nu gaat om informatie over duurzame energieproductie, betrokkenheid bij lokale evenementen of het adresseren van eventuele zorgen of vragen.

Hans Kursten
Expert Windenergie

Hans is als expert windenergie verbonden aan de coöperatie Bommelerwaar. Hans werkt bij P2 in Rossum als procesmanager en is al meer dan 30 jaar actief in duurzame energie. In het bijzonder is hij verantwoordelijk geweest voor de realisatie van een aantal wind- en zonne-energieprojecten. Van 2001 tot 2013 heeft hij actief bijgedragen aan het opbouwen van Eneco tot het leidende duurzame energiebedrijf van Nederland. Sinds 2013 is Hans actief voor P2 waar hij bedrijven en organisaties, zoals energiecoöperaties, ondersteunt in het verduurzamen van hun energievoorziening en de opwekking van grootschalige duurzame energie. Meer informatie over Hans, zie deze link.

 

Christine Wevers
Communicatie adviseur

Christine werkt als communicatieadviseur voor Green Trust en adviseert het communicatieteam en Coöperatie Bommelerwaar over de communicatie rondom het windpark. Eerder werkte ze onder andere mee aan coöperatieve energieprojecten in de regio Arnhem-Nijmegen en West-Brabant. Altijd met het uitgangspunt: lokaal opgewekt, duurzaam en van en voor mensen uit de omgeving. Voorbeelden zijn: Windpark Nijmegen-Betuwe, Zonnepark de Grift en Zonneweide De Blauwe Poort. 

Lieuwe Dragt
Projectleider

Lieuwe is werkzaam bij Green Trust en heeft het projectleidersstokje van Jorick Messink overgenomen. Hij richt zich op de aanbesteding en financiering van het project.

Eva de Zeeuw
Communicatie adviseur

Eva werkt als communicatieadviseur voor Green Trust en verzorgt samen met Coöperatie Bommelerwaar de communicatie rondom het windpark. Zij stuurt het campagneteam aan en zal ook tijdens de bouw het aanspreekpunt zijn.

Joost Cornelli
Bouwmanager

Joost is werkzaam bij Green Trust en houdt zich bezig met het bouwmanagement en de coördinatie van het project. Hij komt uit België en brengt zijn liefde voor duurzame energie mee de grens over. Daarbij is hij de projectleider van het team voor en tijdens de bouw.

Brigitte van Benthem
Ledenbeheer

Brigitte is lid van Coöperatie Bommelerwaar en helpt het team in de campagnetijd met het bereiken van leden en het beantwoorden van hun vragen. Ook helpt zij met mee de organisatie van evenementen tijdens de campagneperiode.

Leo Kuljanski
Coöperatie Bommelerwaar
Luuk de Bok
Helpdesk Coöperatie Bommelerwaar

Luuk de Bok is onze specialist op gebied van het inschrijven voor obligaties. Hij heeft het platform opgezet waar jij je obligaties kunt kopen en kan daarom ook al jouw vragen over het inschrijven beantwoorden. Grote kans dat je met hem te maken krijgt wanneer je ons mailt.