Terugblik duurzaamheidsmarkt

Op 28 oktober trapten Coöperatie Bommelerwaar en Green Trust Consultancy de klimaatweek af op de duurzaamheidsmarkt te Zaltbommel. De markt trok veel geïnteresseerde bezoekers en bood een podium aan organisaties die zich inzetten voor een duurzame toekomst.

Op de duurzaamheidsmarkt deelden de Coöperatie en Green Trust Consultancy hun kennis en expertise op het gebied van duurzaamheid met het publiek. Er werden vragen gesteld over zowel de gebiedscoöperatie als het windpark dat er komt. Tijdens het evenement konden bezoekers ook meedoen ook een prijsvraag, waarmee deelnemers hun kennis over duurzaamheid konden testen. De prijsvraag trok veel deelnemers en uiteindelijk werd de prijsvraag gewonnen door een gelukkige deelnemer, die met een duurzaam spel van GigaWatt naar huis ging.

De klimaatweek, die nu officieel is geopend, belooft een week vol educatieve activiteiten, workshops en evenementen te worden. Het doel van deze week is om bewustwording te creëren over klimaatverandering en de urgentie van duurzame initiatieven te benadrukken. Green Trust Consultancy en Cooperatie Bommelerwaar roepen iedereen op om deel te nemen aan de verschillende activiteiten en samen te werken aan een groenere toekomst voor ons allemaal.


Deel op: