Laatste dag om te investeren!

Ons campagneteam drinkt alvast een glaasje bubbellimonade, morgen gaan de echte flessen open. Vandaag is namelijk de laatste mogelijkheid om te investeren in obligaties van Coöperatie Bommelerwaar. Geïnteresseerden kunnen tot 23.59 uur vanavond deelnemen. Voor assistentie bij het inschrijvingsproces is de coöperatie bereikbaar via telefoonnummer 06 44 98 80 05 of per e-mail op info@windparklagerooijen.nl.

Remco Reijke, voorzitter van Coöperatie Bommelerwaar, licht toe: ""Het waren 6 mooie weken waarin we ontzettend veel mensen in en om de Bommelerwaard bereikt en gesproken hebben. We zijn erg blij met alle investeerders en dus ook gelijk onze nieuwe leden en trots op het groene hart van de Bommelerwaarders. We verwachten dan ook snel op de start van de bouw van ons Burgerwindpark te kunnen proosten."

Met de steun van de nieuwe leden gaat Coöperatie Bommelerwaar haar doelstellingen bereiken en bijdragen aan een duurzamere Bommelerwaard.


Deel op: