Theo de Rouw doet mee: 'voor een mooie rente en voorrang voor de omgeving' 

Theo de Rouw, lid van Coöperatie Bommelerwaar, deelt zijn motivatie voor het investeren in het Burgerwindpark A2 Lage Rooijen. ‘Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is een goed voorbereid initiatief van Coöperatie Bommelerwaar, met gepassioneerde vrijwilligers uit en met hart voor onze Bommelerwaard,’ vertelt Theo. ‘Daarbij krijgen mensen uit de omgeving voorrang om te profiteren. Degenen die het dichtstbij zitten, hebben er zo ook het meeste baat bij. Met het Burgerwindpark wekken we energie op in ons eigen land, zo worden we weer de baas over onze eigen energie en gaan we voor het lokale belang.’
 
De investering in Burgerwindpark A2 Lage Rooijen biedt niet alleen financiële voordelen, maar draagt ook bij aan de lokale gemeenschap. Theo is niet de enige die deze visie deelt. Steeds meer mensen kiezen ervoor om te investeren in projecten die zowel economische als ecologische voordelen bieden. Door de aankoop van obligaties in dit windpark draag je direct bij aan de realisatie van een milieuvriendelijker en duurzamer energienetwerk. 

Samen met Theo gaan we voor de wind!


Deel op: