De Koffiefiets krijgt een nieuw leven: de burgerwindparkfiets

Het was een vrolijk welkom bij Elliz in Company in Zaltbommel, waar ons campagneteam vanmiddag de tot Burgerwindparkfiets omgedoopte fiets ophaalde na een opknapbeurt. Tijdens de investeringsperiode gaat coöperatie Bommelerwaar door de Bommelerwaard met deze nieuwe aanwinst. Je kunt nu nog aan de bedrukking op het wiel zien dat deze mooie bolide eerder werd ingezet voor een buurtbakkie in Rijswijk, maar met groene pot verf toveren we hem om tot Burgerwindparkfiets.

De coöperatie op het zadel, de bak voorop gevuld met onze flyers, drankjes van de fruitmotor en dan zien we jullie hopelijk tijdens Koningsdag, 5 mei of op een andere leuke plek in de Bommelerwaard. Wil je ons gezellige team ook langs laten komen? Of heb je goeie suggesties waar we heen kunnen gaan? Stuur ons dan een bericht via info@windparklagerooijen.nl, wie weet komt onze nieuwe Burgerwindparkfiets binnenkort langs jou.

Een extra bedankje aan Elliz in Company voor de grote opknapbeurt. Niet alleen zijn de banden, remmen en versnellingen gesmeerd maar we kregen ook gloednieuwe koplampen en een prachtige bel. Nu door naar de kleur make-over.


Deel op: